Stoere en retro geboortekaartjes

EEN KAARTJE BESTELLEN


1. Kies je favoriete kaartje uit de rockin’ collectie!


2. Vraag eventueel een gratis modelkaartje aan

Wil je het geboortekaartje graag in het echt zien én voelen? Vraag een gratis modelkaartje aan!
Zo kun je de stevige kwaliteit en kleuren (want die wijken per beeldscherm nog weleens af) goed beoordelen. De tekst op het modelkaartje is exact zoals het op de website staat.

Twee modelkaartjes zijn gratis. Voor extra kaartjes betaal je € 2,50 per kaartje. Het aanvragen van een modelkaartje kan via de link naast het gewenste geboortekaartje.


3. Geef je wensen door of plaats meteen een bestelling

Heb je het modelkaartje ontvangen en ben je enthousiast? Dan zijn er twee mogelijkheden:
1. Je plaatst meteen je bestelling via het bestelformulier of de mail.
Of:
2. Je geeft je wensen en gegevens door. Je ontvangt een digitale proef per mail en plaatst later je bestelling.

Uitleg:
1. Je gaat naar je favoriete geboortekaartje en vult het bestelformulier in. In het bestelformulier geef je ook de eventuele aanpassingen door. Je mag je bestelling natuurlijk ook per mail doorgeven.

Als je nog niet weet of jullie kindje een jongen of een meisje worden zal, maak ik graag een meisjes- en een jongenskaart op. Op het bestelformulier kun je bij opmerkingen aangeven welk kaartje je voor een jongen of een meisje wil. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de geboorte van jullie kindje komt dan automatisch één kaart te vervallen.

2. Wil je liever nog geen bestelling plaatsen, maar eerst maar eens zien hoe het kaartje eruit ziet met jullie wensen en gegevens, dat kan! Laat me weten wat je wensen zijn en ik mail je gratis en vrijblijvend een digitale proef (pdf per mail). Het doorgeven van je wensen en gegevens kan ook weer via de mail of de link naast het gewenste geboortekaartje.


4. Je ontvangt een digitale proef (per mail)

Nadat ik je aanvraag heb ontvangen, ga ik aan de slag. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging en een digitale proef (pdf-bestand per mail).


5. Je controleert de proef en geeft aanpassingen door of geeft akkoord

Je bekijkt het kaartje en controleert alle gegevens. Mocht je correcties hebben, dan geef je deze door. Ik pas deze voor je aan en mail je een nieuwe digitale proef, net zolang tot je tevreden bent.


6. Na akkoord ontvang je de factuur (per mail)

Wanneer jullie akkoord gaan met de digitale proef, mail ik je een factuur.


7. Na betaling ontvang je de papieren proefdruk* (en enveloppen) per post

Wanneer de factuur betaald is, is jullie bestelling definitief en stuur ik jullie de papieren proefdruk van jullie kaartje (op de door jullie gewenste papiersoort) en eventueel de enveloppen toe.
Voor het vooraf toesturen van de enveloppen wordt € 5,- berekend.


8. Eventuele aanpassingen doorgeven kan nog steeds!

Mochten jullie na het ontvangen van de papieren proefdruk nog iets willen aanpassen, dan is dat uiteraard mogelijk. Het doorgeven van aanpassingen kan namelijk nog tot het moment van geboorte. Vervolgens is het wachten op de grote dag!


9. Na de geboorte geef je de laatste gegevens door

Het kaartje ligt klaar. Nu is het wachten op de grote dag!
Zodra jullie kindje geboren is, mail, app of sms je de laatste gegevens (geboortedatum, jongen of meisje, etc.) door naar info@rockingcards.nl/06-57934646.

Het is verstandig daarna te sms’en of appen naar 06-57934646 om je bericht te bevestigen. Ik mail, sms of app altijd terug ter bevestiging.


10. Je ontvangt een laatste digitale proef

Per e-mail ontvang je een laatste digitale proef. Het is belangrijk dat je deze proef nogmaals goed controleert, met name de aangepaste gegevens. Wanneer alle gegevens in orde zijn, kun je de digitale proef per mail goedkeuren. Na je akkoord worden de kaartjes gedrukt.


11. Na je akkoord (vóór 10.00 uur) worden de kaartjes gedrukt

Als je de laatste digitale proef op een werkdag vóór 10.00 uur goedkeurt, dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en per DHL verstuurd.

Geef je op vrijdag ná 10.00 uur akkoord, dan worden de kaartjes op maandag gedrukt en verstuurd.

Deze planning geldt ook voor proefdrukken en enveloppen.

In het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt. Wel kun je de geboorte van je kindje op deze dagen melden, zodat de bestanden al drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertijd bij geboortes in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.


12. Ding dong! De levering

De geboortekaartjes worden per DHL verstuurd en je dient te tekenen voor ontvangst. Meestal worden de kaartjes de volgende dag geleverd. Uiteraard heeft Rocking Cards geen invloed op de bezorgtijden van DHL. Zorg er in elk geval voor dat er altijd iemand thuis is om het pakket in ontvangst te nemen.
Fijn om te weten: DHL levert ook op zaterdag.


13. Controleer je bestelling

Ik hoor graag nog even of jullie de kaartjes in goede orde ontvangen hebben. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met me op.
Belangrijk is wel de kaarten niet te verzenden. Als de kaarten al verzonden zijn, kan ik helaas geen klachten meer in behandeling nemen.
KAARTJES BIJBESTELLEN

Bestel altijd wat meer geboortekaartjes dan je denkt nodig te hebben. Extra geboortekaartjes bijbestellen nadat je je bestelling al ontvangen hebt, is namelijk vrij prijzig.
ANNULEREN

Mocht je na het plaatsen van je bestelling, de bestelling willen annuleren, dan kan dat. Er wordt dan wel € 35,- in rekening gebracht voor de reeds gemaakte kosten.
GEBOORTEKAARTJE OP MAAT

Je kunt bij Rocking Cards ook een uniek geboortekaartje laten maken.
Meer info? Neem even contact op via de mail of het contactformulier.